“БОГДАН МОТОРС” ВИЗНАНО ПЕРЕМОЖЦЕМ ТЕНДЕРУ НА ПОСТАЧАННЯ ТРОЛЕЙБУСІВ ДЛЯ КП “КИЇВПАСТРАНС”

т90110

            ДП “АСЗ №1” АТ “АК  “Богдан Моторс” визнано переможцем тендеру, оголошеному КП “Київпастранс” на постачання 60 міських тролейбусів довжиною не менше 11,9 метрів та 20 тролейбусів не менше 18,5 метрів з низьким рівнем підлоги на загальну суму близько 500 млн.грн.

До участі в тендері були запропоновані дві моделі 100% низькопідлогових тролейбусів виробництва ДП “АСЗ №1” АТ “АК  “Богдан Моторс” – “Богдан Т70117” та “Богдан Т90117”. Згідно умов Договору про закупівлю, для покращення комфорту всі тролейбуси для Києва будуть обладнані кондиціонерами кабіни водія та салону. “Богдан Т70117” – це 12-метровий міський тролейбус загальною пасажиромісткістю понад 90 пасажирів (у тому числі 34 місця для сидіння). “Богдан Т90117” - міський,  дволанковий тролейбус, головною відмінністю якого є асинхронні тягові двигуни вітчизняного виробництва.

ДП “АСЗ №1” АТ “АК  “Богдан Моторс” запропонувало тролейбуси, які відповідають усім вимогам замовника за найкращою ціною. На сьогодні вулицями Києва курсують вже понад 200 тролейбусів “Богдан”, тому пасажири та водії  на власному досвіді можуть переконатись у їхній сучасності та надійності.

Докладну характеристику тролейбусів “Богдан” можна переглянути на офіційному сайті ДП “АСЗ №1” АТ “АК  “Богдан Моторс”http://busplant.bogdan.ua/ у розділі «Продукція».

Вхід