НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ЛУЦЬКОГО АВТОЗАВОДУ У 2017 РОЦІ ПРИЙМАТИМЕ НА НАВЧАННЯ З 100% ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Bogdan Motors

Навчальний центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» у 2017 році продовжить навчання за такими потрібними на даний час професіями: електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах, слюсар з механо-складальних робіт, маляр та водій тролейбуса. Такої домовленості досягнуто під час робочої зустрічі на заводі між Головою Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерієм Ярошенком, директором автозаводу Миколою Джулою та нещодавно призначеним керівником Волинського обласного центру зайнятості Романом Романюком.

«ДП «АСЗ №1» - це один з найбільших роботодавців Луцька, до того ж аналогічного навчального центру немає не лише на підприємствах нашого міста, але й у навколишніх»,- зазначив Роман Романюк, керівник Волинського обласного центру зайнятості.

Він також підкреслив, що результат плідної співпраці протягом останніх трьох років – це більше сотні працевлаштованих громадян. «Ця позитивна практика триватиме і цього року»,- додав Романюк.

За словами Валерія Ярошенко, досвід співпраці ДП «АСЗ №1» зі службою зайнятості у напрямку професійної підготовки кадрів та підбору працівників буде запроваджено в інших областях нашої держави.

Навчальний центр Луцького автозаводу працює на підставі ліцензії Міністерства освіти і науки України, сертифікований у Департаменті ДАІ України та має безстрокову ліцензію на курсове професійно-технічне навчання. В 2017 році Центр продовжить приймати всіх охочих на навчання.

ДП "Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» є ключовим підприємством, що входить до складу корпорації «Богдан», основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого і надвеликого класів, а також тролейбусів різних модифікацій. Виробничі потужності заводу до 2020 року заплановано збільшити з 2200 одиниць до 6000 автобусів та тролейбусів на рік.

 

Вхід