Шкільні автобуси – для дітей

В минулому році ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» передало для шкіл Волині 34 шкільні автобуси «Богдан А22412». Оскільки тривали різдвяні канікули, то урочисте вручення деяких автобусів відбулось лише в січні.

Для керівництва ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» дуже приємно, що нас, як виробників, запрошують бути присутніми на цих подіях.  Нещодавно було передано два шкільних автобуса «Богдан» у Гіркополонківську та Заборольську ЗОШ Луцького району Волині. Потреба в шкільних автобусах для цих шкіл виникла через необхідність довезення на навчання учнів з сусідніх сіл.

Учасниками заходу стали директор ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» Микола Джула, голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський, голова районної ради Валентин Приходько, начальник відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Олександр Хомич, депутати Луцької районної ради, педагоги ЗОШ сіл Гірка Полонка та Забороль, але найголовніше – учні, для яких шкільний автобус – це справді подарунок. Школярі дякували за автобус, розповідали вірші, співали колядки і танцювали. Після освячення автобусів священиками,  учні з   могли з радістю проїхатись новеньким транспортом.

Докладна характеристика автобусів «Богдан А22412» - на офіційному сайті ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» http://busplant.bogdan.ua/ у розділі «Продукція».

Вхід