Школярі та водії з волинських шкіл – у ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс»

А22412

Протягом листопада – грудня 2016 року ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» відправило для шкіл Івано-Франківської, Житомирської, Тернопільської та Волинської областей 65 шкільних автобусів марки «Богдан А22412», з них 34 – для волинських освітніх закладів.

12 січня 2017 року на території підприємства було організовано додаткове навчання з питань будови та правил експлуатації автобусів для водіїв та механіків шкіл Волинської області, в яких експлуатуються шкільні автобуси «Богдан». Навчання, метою якого є забезпечення належної експлуатації автобусів «Богдан», проводили спеціалісти технічної служби та управління якості. Водіїв та механіків ознайомлювали з загальною будовою автобусів, їхніми конструктивними особливостями, принципами роботи, специфікою, проведенням технічного обслуговування, практичними аспектами експлуатації та обслуговування техніки.

Разом з ними до нас завітали школярі з Горохівського та Турійського районів Волині, яким ці автобуси допомагають дістатись до шкіл. Оскільки наразі тривають новорічно-різдвяні свята, то діти не лише побували на екскурсії по підприємству, але й заспівали колядок для працівників ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс», за що отримали солодкі подарунки. Школярі разом з учителями та представниками батьківських комітетів колядували, а також дякували за чудові автобуси.

Подяка від маленьких пасажирів – це справді нагорода за ту роботу, яка була виконана при складанні шкільних автобусів.

 

Вхід