Презентація трьох тролейбусів «Богдан Т70117» у м.Хмельницький

12 серпня відбулась урочиста презентація трьох тролейбусів «Богдан Т70117», поставлених ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс».

Дійство відбулось за участю Хмельницького міського голови Олександра Семчишина та директора Хмельницького КП «Електротранс» Віктора Паламарчука. 

Тролейбуси «Богдан Т70117» для Хмельницького КП «Електротанс», додатково обладнані системою бездротового зв’язку WI-FI та кондиціонером кабіни водія.

Святково одягнені у вишиванки водії та кондуктори схвально оцінили нові тролейбуси, відмітивши їхню сучасність та простоту керування.

Нагадуємо, що «Богдан Т70117» – це 12-метровий міський низькопідлоговий тролейбус, створений з урахуванням сучасних вимог до комфорту, якості та безпеки. Загальна пасажиромісткість тролейбуса «Богдан Т70117» складає 105 пасажирів (у тому числі 34 місця для сидіння). Тролейбус обладнаний пандусом та кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також має 4 спеціально обладнаних місця для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.

Відеорепортаж про цю подію Ви можете переглянути у мережі You Tube, за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=r9T0mtI6mzU

Фото: Тролейбус «Богдан Т70117» на випробуваннях у Луцьку та у Хмельницькому

(Фото: із сайту http://ye.ua/news/news_26006.html та із офіційного сайту Хмельницької міської ради http://khm.gov.ua )

Вхід