5 липня 2016 року районні відділи освіти Івано-Франківської обласної державної адміністрації отримали 26 нових шкільних автобусів моделі А06907

5 липня 2016 року районні відділи освіти Івано-Франківської обласної державної адміністрації отримали 26 нових шкільних автобусів моделі А06907. 
Департаментом освіти, науки та молодіжної політики ІФ ОДА за результатами тендеру було замовлено у ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» 26 спеціалізованих шкільних автобусів. Загальна вартість замовлення склала 36,40 млн.грн. 
Автобус А06907, загальною пасажиромісткістю 27 місць, обладнано у відповідності до всіх вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні. Всі сидіння в автобусі обладнані пасами безпеки, підголовниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. Автобуси пофарбовані у жовтий колір із написами «Шкільний автобус» з боків та на них встановлені розпізнавальні знаки «Діти», що підвищує безпеку школярів під час руху.
Також слід відмітити, що кількість закуплених у 2016 році автобусів буде рекордною для Прикарпаття з початку функціонування програми «Шкільний автобус», так як за весь період, від коли функціонує програма «Шкільний автобус» (2003 рік), Прикарпаття отримало лише 173 автобуси.
 

Вхід