ПРЕДСТАВНИКИ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДВІДАЛИ ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД № 1»

17 вересня 2020 р. ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» відвідали представники Луцької мерії для того, щоб переконатись у тому, що процес виготовлення 29 тролейбусів для Луцька розпочалось і невдовзі на вулицях міста можна буде побачити новенькі «Богдани». Завод відвідали перший заступник міського голови Григорій Недопад,  радник міського голови Ігор Поліщук та інші представники влади, а також місцеві журналісти. Гості мали можливість побувати в кузовному та складальному цехах і побачити перші кузови тролейбусів «Богдан Т70117», які незабаром будуть пофарбовані та укомплектовані необхідними деталями, а потім вже виїдуть на вулиці Луцька.

Директор «Автоскладального заводу №1» Дмитро Писаний зазначив, що підприємство все виконує згідно підписаного договору, але для рідного міста зробить все від нас залежне, щоб виконати замовлення з випередженням графіку, а перші тролейбуси плануються до відправки вже в середині жовтня цього року.

Григорій Недопад розказав про свої позитивні враження від виробництва перших тролейбусів і додав, що новий транспорт дуже важливий для міста і тому, що  приєднуються сусідні об’єднані громади і забезпечення комфорту їхніх жителів – це завдання влади.

Ігор Поліщук також наголосив, що ці 29 сучасних тролейбусів – це потужний крок для реформування транспортної мережі міста і оздоровлення Луцького підприємства електротранспорту. Він додав, що нові «Богдани» – це тролейбуси з сучасним салоном, кондиціонерами і місцями для людей з обмеженими можливостями, а позитивні враження про новий транспорт вже відомі від представників, приміром, Харкова.

Нагадаємо, що 27 квітня 2020 року відбулося підписання договору на поставку 29 тролейбусів для обласного центру Волині завдяку співфінансуванню Луцької міської ради та Європейського інвестиційного банку.

Вхід