ПРЕДСТАВНИКИ ПОЛТАВСЬКОЇ МЕРІЇ ВІДВІДАЛИ ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД № 1»

3 липня 2020 р. ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» відвідали представники Полтавської міської ради на чолі з виконувачем обов’язків міського голови Олександром Шамотою. Гості пересвідчилися у початку робіт з виготовлення 40 нових тролейбусів для Полтави, а заразом і погодили план поставок. Наразі на заводі готується перша партія з десяти тролейбусів для подальшої відправки, тож Олександр Шамота мав нагоду на власні очі побачити як відбувається процес виробництва тролейбусів, а саме зварювання кузовів, фарбування та складання вже готових машин.
Керівництво Полтави наголосило на тому, що їхньою метою є забезпечення містян сучасним та екологічним транспортом. Місто й надалі буде закуповувати новий транспорт, в тому числі у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, який є надійним партнером міста. Працівникам заводу було приємно почути, що Луцький автозавод залишається надійним партнером для Полтави – в місті курсують вже 15 тролейбусів «Богдан», які показали себе з позитивної боку і підтвердили свою зручність та надійність.
Нагадаємо, що 24 грудня 2019 року відбулося підписання двосторонньої угоди між ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» та КП «Полтаваелектроавтотранс» на постачання сорока 12-ти метрових тролейбусів «Богдан Т70117». Це сучасні комфортні низькопідлогові тролейбуси із загальною пасажиромісткістю до 105 осіб, у тому числі 34 місця у салоні для сидіння.
«Богдан» підтримує прагнення українських органів місцевого самоврядування оновити тролейбусні парки новими вітчизняними транспортними засобами і активно співпрацює з ними у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Вхід