10 НОВИХ СУЧАСНИХ АВТОБУСІВ «БОГДАН А70132» НЕЗАБАРОМ ВІДПРАВЛЯТЬСЯ З ЛУЦЬКОГО «АВТОСКЛАДАЛЬНОГО ЗАВОДУ №1» ДО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

29 квітня 2020 року ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та КП «Електроавтотранс» м.Івано-Франківськ підписали договір на поставку 10 сучасних автобусів «Богдан А70132». І вже до 1 червня 2020 року «Богдан Моторс» планує відправити всю партію автобусів для потреб жителів Івано-Франківська. Підприємство запропонувало найнижчу вартість на транспортні засоби згідно електронного аукціону у системі Prozorro. Конкурентом Луцького заводу на цьому аукціоні були автобуси «МАЗ» білоруського виробництва, але вибір українських «Богданів» – це приклад підтримки вітчизняного підприємства та держави в такий складний період. На підприємстві пояснили, що завжди намагаються надавати для українських міст найнижчу ціну. Директор заводу Дмитро Писаний наголошує, що для того, щоб надати найнижчу ціну, «Богдан Моторс» прикладає титанічних зусиль для оптимізації витрат і зменшення собівартості продукції. Лише таким чином вдається надавати найкращу ціну на тендерах.

Після того, як 10 «Богданів» прибудуть до Івано-Франківська, в місті буде вже 36 автобусів «Богдан А70132». За словами міського голови Руслана Марцінківа, 10 додаткових одиниць транспорту дозволить розширити мережу комунальних маршрутів КП “Електроавтотранс”.

«Богдан А70132» – це сучасні автобуси, які укомплектовані європейськими агрегатами, в тому числі двигуном Iveco, автоматичною коробкою передач Allison, передньою віссю та мостом ZF, вони обладнані пандусом і кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.

Загальна пасажиромісткість даної моделі автобуса складає 106 чоловік (з них 30 – місця для сидіння), до того ж автобуси для Івано-Франківська додатково обладнані кондиціонерами, які сприяють комфортному перевезенню як влітку, так і взимку.

Одне з найголовніших завдань «Богдан» – це вчасно забезпечувати поставки якісного транспорту згідно укладених контрактів, повідомляє прес-служба корпорації.

Вхід