ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД № 1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС» ПІДПИСАЛО УГОДУ З КП «ПОЛТАВАЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» НА ПОСТАВКУ 40 ТРОЛЕЙБУСІВ ЗА КОШТИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО БАНКУ РЕКОНСТРУКЦІЇ І РОЗВИТКУ (ЄБРР)

24 грудня 2019 року в Полтаві відбулося підписання двосторонньої угоди між дочірнім підприємством «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та комунальним підприємством «Полтаваелектроавтотранс» на постачання сорока 12-ти метрових тролейбусів «Богдан Т70117». На підписанні були присутні представники полтавської мерії, начальник «Полтаваелектроавтотранс» Євгеній Зайцев, директор ДП «АСЗ №1» Дмитро Писаний, представники  преси та інші запрошені.

Полтавчани отримають тролейбуси моделі «Богдан Т70117» загальною пасажиромісткістю до 105 осіб, в тому 34 місця у салоні передбачені для сидіння. Це низькопідлогові тролейбуси, які є зручними для всіх категорій населення, в тому числі й людей з інвалідністю, пасажирів із дітьми, літніх осіб.

Нагадаємо, 30 липня 2019 року ЄБРР та КП «Полтаваелектроавтотранс» підписали кредитну угоду, Кошти підуть на придбання 40 низькопідлогових, сучасних тролейбусів.

Тролейбуси «Богдан» експлуатуються КП «Полтаваелектроавтотранс» з 2011 року. Сорок нових тролейбусів «Богдан Т70117» надходитимуть до Полтави партіями згідно термінів, вказаних у договорі.

 

 

Вхід