ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДПРАВЛЕНО ВСІ 10 ЗАМОВЛЕНИХ ТРОЛЕЙБУСІВ «БОГДАН Т70117»

богдан т70117

20 листопада 2019 року до Хмельницького був відвантажений останній тролейбус «Богдан Т70117» із замовленої партії з 10-ти одиниць. Міська влада Хмельницького робить все від них залежне для поновлення парку електротранспорту міста і наразі вже більше 35% відсотків тролейбусів – нові. За словами мера Хмельницького Олександра Симчишина, нові тролейбуси «Богдан Т70117» мають особливий відтінок, «який пасує місту».

Нагадаємо, що ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в травні цього року уклало договір з Хмельницьким комунальним підприємством «Електротранс» на виготовлення 10 тролейбусів «Богдан Т70117». Транспортні засоби були передані на умовах лізингу.

«Богдан Т70117» - це сучасний український тролейбус, локалізація виробництва якого складає більше 80%. Він оснащений асинхронним тяговим двигуном від харківського заводу «Електротяжмаш».

Тролейбуси створені з врахуванням усіх наявних вимог до електротранспорту в Україні. Вони низькопідлогові, крім того, важливою перевагою є наявність автономного ходу.

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» турбується про якісне та комфортне перевезення пасажирів та сподівається на подальшу співпрацю по оновленню автопарку Хмельницького та інших міст України.

Вхід