УЧАСНИКИ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ DSMIE-2019 НА ЕКСКУРСІЇ В ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД № 1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС»

13 червня 2019 року для учасників міжнародної конференції DSMIE-2019 було організовано екскурсію у ДП «Автоскладальний завод № 1». Професори та науковці з різних університетів України оглянули виробничі площі заводу, ознайомилися з процесами виробництва транспортних засобів та обмінялися досвідом у сфері сучасного машинобудування. 
II Міжнародна конференція з проектування, моделювання, виробництва: Інноваційний обмін (DSMIE-2019) присвячена широкому колу дослідницьких завдань в галузі машинобудування, що розглядають сучасні та майбутні тенденції в проектних підходах, методи моделювання, комп’ютерні системи, розробку програмного забезпечення, інструменти ІКТ та реалізацію стратегії Industry 4.0 для вирішення інженерних завдань.
DSMIE-2019 об’єднує дослідників з академічних установ, провідних промислових компаній і державних лабораторій, розташованих по всьому світу для пропаганди та популяризації наукових основ виробництва. Це захід, на якому зустрічаються науковці з різних країн задля пошуку та реалізації спільних проектів у технологіях машинобудування, механічній та хімічній інженерії.
ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» випускає не лише традиційні моделі автобусів і тролейбусів, а й виробляє нові моделі колісних транспортних засобів, зокрема електрична вантажівка eRCV27 була вперше розроблена і виготовлена у 2018 році на потужностях ДП «Автоскладальний завод № 1». Тому зустрічі такого формату є надзвичайно важливими, адже сприяють виявленню сфер впровадження інновацій, налагодженню співпраці та розвитку автомобілебудівної галузі в цілому.

Вхід