ПЕРШІ 5 З 20 ШКІЛЬНИХ АВТОБУСІВ «БОГДАН А22412» ВИРУШИЛИ У ЖИТОМИРСЬКУ ОБЛАСТЬ

a22412 bogdan

4 червня 2019 року, ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» відправив 5 шкільних автобусів «Богдан А22412» для Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації.

Шкільний автобус «Богдан А22412» відповідає екологічним нормам Euro 5, загальна кількість місць у ньому, включаючи водія, складає 31. Він обладнаний у відповідності до всіх стандартів та вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні.

Нагадаємо, що у травні цього року ТОВ «БАС МОТОР», структурний підрозділ корпорації «Богдан», виграло відповідний тендер на поставку автобусів, про що було оголошено на порталі ProZorro. ТОВ «БАС МОТОР» стало переможцем тендеру з ціною 1,93 млн грн. за один транспортний засіб. Вже до кінця цього тижня планується відправити з Луцька до Житомирщини всі 20 автобусів.

Загалом за останні три роки для комфортного проїзду учні та вчителів навчальних закладів Житомирщини облдержадміністрація придбала 54 шкільних автобуси для перевезення близько 14,5 тисяч дітей. Загалом парк шкільних автобусів на Житомирщині складає 276 одиниць, до яких приєднаються ще і 20 «Богданів».

Вхід