Шість тролейбусів «Богдан Т70117» вийшли на маршрути м.Кременчук

З 1 жовтня 2018 року наступні шість нових тролейбусів «Богдан Т70117» вже вийшли на міські маршрути в м.Кременчук. Наприкінці вересня 2018 року партія з шести 12-ти метрових тролейбусів «Богдан Т70017» була відправлена з ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» для жителів цього полтавського міста. 
Всі тролейбуси перед виходом на лінії пройшли обкатку на вулицях міста, а також були оглянуті міським головою Віталієм Малецьким, який зазначив, що курс на оновлення парку комунального транспорту буде продовжено. Головна мета - забезпечити жителів Кременчука сучасним, екологічно чистим, доступним і комфортним транспортом. Керівник міста підкреслив, що коли всі нові тролейбуси вийдуть на маршрути, вони створять здорову конкуренцію перевізникам, і тоді усі бажаючі зможуть користуватися дешевим і зручним транспортом.
Закупівля 40 тролейбусів тролейбусів проходить у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.
Нагадаємо, «Богдан Моторс» висловив готовність допомогти українським містам перейти на сучасний електротранспорт. Корпорація активно підтримує ініціативи місцевої влади з оновлення рухомого складу та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками.

Вхід