СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАШИНОБУДІВНИКА У ДП «АСЗ №1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС»

21 вересня на території ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» відбулась урочиста частина святкування з нагоди Дня машинобудівника. 
Вступне слово виголосив директор підприємства Дмитро Писаний, який привітав усіх присутніх з Днем машинобудівника і вручив подяки від ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» за сумлінну працю та сучасний підхід до роботи, професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток машинобудівної галузі.
Варто зазначити, що в цей важливий день до привітань долучились поважні гості свята: заступник голови Волинської обласної Ради Роман Карпюк, представник Луцької міської ради, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, заступник директора Луцького міського центру зайнятості Ірина Гурська, проректор з науково-педагогічної роботи Луцького національного технічного університету Сергій Шимчук, голова Волинської обласної організації профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України Дмитро Володимирець. Вони привітали колектив ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» і вручили почесні грамоти та подяки. Надзвичайно приємно також відмітити, що подяку заводчанам оголосив керівник відокремленого підрозділу всеукраїнської спілки Учасників бойових дій в АТО «Побратими України» у Волинській області Валерій Алексєєв. Він не лише керівник цієї спілки, але й працівник заводу – старший майстер у фарбувальному цеху. 
Напередодні ж самого свята у нас на підприємстві також були гості - до нас завітала Ольга Сивак – представник поважної організації UkraineInvest у Західній Україні.
Ще раз сердечно вітаємо усіх зі святом і бажаємо нових професійних здобутків в ім’я процвітання нашого підприємства та машинобудівної галузі України!

 

Вхід