ВЕСЬ КОМУНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ МАЄ БУТИ ТАКИМ, ЯК СУЧАСНІ «БОГДАНИ» – МЕР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

bogdan a70132

Весь комунальний транспорт в Івано-Франківську має бути таким, як сучасні «Богдани». Про це сказав міський голова Руслан Марцінків під час огляду 6 нових автобусів «Богдан А 70132» під стінами мерії.

Нові 12-метрові автобуси забезпечать перевезення пасажирів на першому муніципальному маршруті, який запускають в місті.

«Сьогодні ми реально покажемо, що громадський транспорт може бути зручним і доступним. Плануємо, що до кінця року таких автобусів буде 30, а комунальних маршрутів – 4», – зазначив мер.

Автобуси пристосовані для людей з особливими потребами, мають низьку підлогу, пандус і кріпленням для фіксації інвалідного крісла в салоні. Це також стане в нагоді мамам з дитячими візочками. Загальна пасажиромісткість одного автобуса – 106 осіб.

Нагадаємо, що Корпорація «Богдан» повністю підтримує ініціативу міст у переході на новий великий, зручний і комфортний громадський транспорт та готова задовольнити їхні потреби в оновленні рухомого складу.  Луцький завод Корпорації має 20-річний досвід у проектуванні та виробництві громадського транспорту. Це забезпечило підприємству міжнародні контракти з Польщею, Чехією, Францією та Данію, що говорить про високу якість вітчизняної продукції. Але головним пріоритетом у роботі залишається задоволення потреб України у модернізації та збільшенні чисельності рухомого складу міських автопарків.

Вхід