ЛУЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВІДЗНАЧИВ «БОГДАН МОТОРС» ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ МАШИНОБУДІВНИКІВ

bogdan a22412

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» отримав подяку від Луцького національного технічного університету в рамках дня відкритих дверей машинобудівного факультету 20 квітня. Завод відзначили «За активну участь у формуванні траєкторій професійної підготовки майбутніх фахівців, кропітку роботу задля утвердження позитивного іміджу машинобудівного факультету та кафедри автомобілів і транспортних технологій на теренах України та країн Європейського Союзу та з нагоди проведення «Autodayschool».

У рамках дня відкритих дверей відбулась презентація транспорту відомих брендів, в тому числі шкільного автобуса «Богдан А22412».У стінах вишу відбувся «Autodayschool», де учні, батьки, студенти та гості свята ознайомилися з різноманітним транспортом, подивились виступ байкерського клубу, взяли участь у конкурсі «Кращий юний водій», автомобільній вікторині та придивились до потенційних роботодавців.

«Для ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» співпраця з Луцьким НТУ справді важлива, так як багато студентів цього відомого ВУЗу розпочинають свій трудовий шлях саме на нашому підприємстві. Для прикладу, випускники кафедри автомобілів і транспортних технологій. З іншого боку, багато працівників «Автоскладального заводу №1» продовжили свій науковий шлях у стінах ЛНТУ», - зазначив директор підприємства Дмитро Писаний.
Нагадаємо, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та Публічне акціонерне товариство «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» спільно розвиватимуть нові технології та розроблятимуть новий транспорт. Угоду про це вони уклали 20 квітня. До Угоди також приєднався Науковий парк «Київська політехніка».

Учасники Угоди домовилися спільно реалізувати низку інноваційних проектів у галузі високих технологій, впровадженні нових високоефективних форм організації виробництва та реалізації наукомісткої конкурентоспроможної продукції на внутрішньому та зовнішніх ринках. Науковці та виробничники також об'єднають зусилля для пошуку інвестицій для виконання цих завдань.

Студенти КПІ зможуть проходити виробничу практику на підприємствах «Богдан Моторс». У свою чергу, представники університету допомагатимуть корпорації організовувати науково-дослідні роботи, освоювати сучасні українські та іноземні технології, проводити їхній аудит і сертифікацію, заходи зі стандартизації, виробничу апробацію, братимуть участь у дослідженнях тощо.

Вхід