«БОГДАН МОТОРС» РОЗПОЧАВ ПОСТАВКУ АВТОБУСІВ «БОГДАН А70132» ДЛЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

bogdan a70132

Перший з шести автобусів «Богдан А70132» поставило ДП “АСЗ №1” АТ “АК “Богдан Моторс” 16 квітня для Івано-Франківського КП «Електроавтотранс». 
Це перший автобус у рамках виконання Контракту за результатами тендеру, який відбувся осінню 2017 року. Він передбачає постачання 6 нових міських автобусів, які створені з урахуванням сучасних вимог до комфорту, безпеки та якості і відповідають екологічним нормам Euro-5. Загальна вартість шести автобусів «Богдан» за результатами тендеру склала 23 млн. 400 тис. грн, і ця ціна виявилась найкращою серед усіх учасників торгів.
Решта п’ять автобусів будуть відправлені до Івано-Франківська до кінця квітня 2018 року.
За словами Руслана Марцінківа, мера Івано-Франківська, саме цими 6-ма автобусами «Богдан» планується закрити один з маршрутів міста, з яким зараз є великі проблеми. І саме цей маршрут має стати першим комунальним маршрутом міста, аби відчути переваги саме муніципального перевізника.
Мер міста впевнений в тому, що курс на розвиток комунального транспорту – правильний і сподівається, що 2018 можна буде й справді визнати роком комунального транспорту.
«Богдан А70132» - це міський низькопідлоговий 12-метровий автобус, який обладнаний пандусом і кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.
Автобус укомплектований європейськими агрегатами, в тому числі двигуном Iveco, автоматичною коробкою передач Allison, передньою віссю та мостом ZF. Загальна пасажиромісткість даної моделі складає 106 чоловік (з них 30 – місця для сидіння), до того ж автобуси для Івано-Франківська додатково обладнані кондиціонерами кабіни водія.
Нагадаємо, «Богдан» підтримує місцеву владу у її прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності. Луцький завод Корпорації має величезний досвід у проектуванні та виробництві електротранспорту. Це забезпечило підприємству міжнародні контракти з Польщею, Чехією, Францією та Данію. Але головним пріоритетом у роботі залишається задоволення потреб України у модернізації та збільшенні чисельності рухомого складу міських автопарків.

Вхід