ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ «БОГДАН» - В ПОДАРУНОК ДІТЯМ ЛЬВІВЩИНИ ТА ХЕРСОНЩИНИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

До початку нового навчального року з ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс»  було відправлено 16 шкільних автобусів «Богдан А22412» для шкіл Львівської та Херсонської областей. Дев’ять автобусів попрямували на Львівщину, а сім – для школярів Херсонщини.

Доказом покращення ситуації із шкільним транспортом є той факт, що цього року для перевезення школярів Львівщини закуплено вже 45 шкільних автобусів а для Херсонщини – 20. Ці автобуси стали подарунком для школярів, яким стало швидше та комфортніше діставатись до шкіл. В 2017 році всі автобуси для Херсонщини були виготовлені на виробничих потужностях ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс». Завдяки новому транспорту діти мають більше можливостей не лише дістатись до шкіл, але й поїхати на різноманітні екскурсії.

Загалом, згідно інформації Уряду,  в поточному році для українських шкіл планується закупити 275 шкільних автобусів на засадах співфінансування державної субвенції та коштів місцевих бюджетів.

Шкільний автобус «Богдан А22412» - це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності до всіх стандартів та вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні. Автобус розрахований для перевезення 29 або 31 школяра (в залежності від комплектації).

Докладна характеристика автобусів «Богдан А22412» - на офіційному сайті ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» http://busplant.bogdan.ua/ у розділі «Продукція».

Вхід